Хороскоп за деня - 14 септември 2023, четвъртък Овен Оставете се

...
 Хороскоп за деня - 14 септември 2023, четвъртък Овен
Оставете се
Коментари Харесай

Приятни изненади за влюбения Овен, а Лъвът да се пази от простаци!

 Хороскоп за деня - 14 септември 2023, четвъртък

Овен
Оставете се на интуицията да ви води! Ще сгрешите повече, в случай че се вслушате в мнението на близките. Днес е по-добре да не разчитате на помощ. Имате задоволително сили, с цел да се справите самичък с всичко, което ви се изпречи на пътя. От обичаните очаквайте приятни изненади. 

Телец
Можете да започнете да работите по нов план и да подобрите връзките с вашите сътрудници. Ако получите примамливи оферти, не се колебайте! Времето е удобно и за постигането на съглашения. Отделете внимание и на обичания човек! Покажете му още веднъж, че го обичате!

Близнаци
Това е ден, в който маските падат. Бъдете подобен, какъвто сте! Не се усмихвайте принудително! Кажете това, което ви е на душата, вместо да преигравате в устрема си да предизвикате състрадание! Сега е време за решителни дейности, само че е желателно да не стартирате нови планове.

Рак
Не спорете с шефа, само че в случай че той нагруби сътрудниците ви, се пробвайте да ги отбраните! Отнасяйте се с почитание и към по-възрастните! Ако се наложи да избирате сред правдивост и свирепост, не се колебайте! Днес е противопоказно да се наскърбяват и малтретират по-слабите.

Лъв
Ограничете контактите с непознати! Пазете се от интриганти и простаци! На дебелашките смешки „ отговаряйте “ с безмълвие! Ласкатели ще се опитат да приспят бдителността ви. Не им се връзвайте! Бъдете търпеливи, само че пазете персоналното си пространство от досадниците!

Дева
Старайте се да не вземате прибързани решения! Обмислете всичко, преди да предприемете дейности! Дръжте думите и страстите си под надзор! Полезно е през този ден да си спомните за предишното. Добре е да почетете покойниците. 

Везни
Днес сте непредвидими. Проблемите, с които до неотдавна не сте се осмелявали да се захванете, през днешния ден ще ви се костват лесни за разрешаване. Ако дължите на някого пари, е желателно да му ги върнете през днешния ден. Сега е моментът да изненадате тези, които обичате, с оферти, на които да не могат да откажат.

Скорпион
Не вземайте прибързани решения! Внимателно обмисляйте всичко, преди да извършите каквото и да било! Склонни сте в този момент да омаловажавате достиженията си, а не би трябвало. За решителни дейности обаче не му е в този момент времето. Семейните ви връзки може да се влошат, в случай че не обсъдите проблемите.

Стрелец
Ако в този динамичен ден се опитате да забавите темпото, може да се почувствате като звяр в клетка. Не се оставяйте да ви опитомят, отстоявайте си ползите! Без терзания може да преговаряте с високопоставени началници, а вкъщи ви чакат с отворени прегръдки. Работете и се забавлявайте!

Козирог
Този ден не е по никакъв начин спокоен, а в този момент не сте във форма да се надбягвате с времето. Не се намесвайте в разногласия за неща, които не ви засягат! Вместо да се самосъжалявате, си набележете цел и действайте! Може да започнете здравни процедури или да посетите козметичен салон.

Водолей
Търсенето на работа може да е стресиращо. Безработните представители на тази зодия обаче  не са сами в това мъчно начинание. Може да разчитате на поддръжка от другари. В този ден е добре да се вслушвате в препоръките на хората с повече опит. За да запазите фамилния мир, правете взаимни отстъпки!

Риби
Отложете значимите срещи и стартът на новите планове за по-благоприятно време! Сега е добре единствено да завършите това, което сте почнали или да анализирате нещата, които сте претърпели и да се измененията. Семейните да внимават с децата, насърчете ги в устрема им да станат по-добри!

за всички зодии
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР